Seems you have not registered as a member of go-pdf.online!

You may have to register before you can download all our books and magazines, click the sign up button below to create a free account.

Sign up

Këngët e Milosaos
 • Language: sq
 • Pages: 131

Këngët e Milosaos

 • Type: Book
 • -
 • Published: 2009
 • -
 • Publisher: Unknown

None

Krutan i mërguar
 • Language: sq
 • Pages: 234

Krutan i mërguar

 • Type: Book
 • -
 • Published: 1980
 • -
 • Publisher: Unknown

None

Këngët e Milosaos
 • Language: sq

Këngët e Milosaos

 • Type: Book
 • -
 • Published: 2023-07-15
 • -
 • Publisher: Unknown

LIBRASHQIP me anë te gamës Klasikët Shqiptarë, sjell kryeveprat e letërsisë së Rilindjes dhe Pavarësisë. Vëllimi i tetë do të sjell "Kenget e Milosaos" nga Jeronim De Rada. Një vepër e përkryer e letërsisë shqiptare që kap lexuesit me poezinë e saj të shkëlqyer dhe temat e thella. E botuar për herë të parë në vitin 1860, ky koleksion epik i poezive ka rezistuar nëpër shekuj, duke rezonuar me brezat e lexuesve. De Rada, një figurë e njohur në romantizmin shqiptar, rrymon një tapiseri të emocioneve, historisë dhe folklorit në "Kenget e Milosaos". Poezitë janë të ngarkuara me një ndjenjë krenarie kombëtare dhe një përkëdhelje për lirinë, duke reflek...

Këngët e Milosaos
 • Language: sq
 • Pages: 132

Këngët e Milosaos

 • Type: Book
 • -
 • Published: 2002
 • -
 • Publisher: Unknown

None

Kenget e Milosaos
 • Language: sq
 • Pages: 197

Kenget e Milosaos

 • Type: Book
 • -
 • Published: 1976
 • -
 • Publisher: Unknown

None

Vepra letrare 1:
 • Language: en
 • Pages: 406

Vepra letrare 1:

 • Type: Book
 • -
 • Published: 1987
 • -
 • Publisher: Unknown

None

I canti di Milosao
 • Language: sq
 • Pages: 168

I canti di Milosao

 • Type: Book
 • -
 • Published: 1965
 • -
 • Publisher: Unknown

None

An Outline of Albanian Literature
 • Language: en
 • Pages: 160

An Outline of Albanian Literature

 • Type: Book
 • -
 • Published: 1964
 • -
 • Publisher: Unknown

None

Historical Dictionary of Albania
 • Language: en
 • Pages: 308

Historical Dictionary of Albania

 • Type: Book
 • -
 • Published: 1996
 • -
 • Publisher: Unknown

Contains 450 entries on places, people, historical events, geography, culture, language, the diaspora that includes over half of all Albanian speakers, and the personalities trying to forge a new country while the Balkan Peninsula resumes its traditional activity. Includes three maps and a chronolog

Autobiologia
 • Language: en
 • Pages: 78

Autobiologia

This work has been selected by scholars as being culturally important, and is part of the knowledge base of civilization as we know it. This work was reproduced from the original artifact, and remains as true to the original work as possible. Therefore, you will see the original copyright references, library stamps (as most of these works have been housed in our most important libraries around the world), and other notations in the work. This work is in the public domain in the United States of America, and possibly other nations. Within the United States, you may freely copy and distribute this work, as no entity (individual or corporate) has a copyright on the body of the work. As a reproduction of a historical artifact, this work may contain missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. Scholars believe, and we concur, that this work is important enough to be preserved, reproduced, and made generally available to the public. We appreciate your support of the preservation process, and thank you for being an important part of keeping this knowledge alive and relevant.